S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
banner

přidejte se k nám na FB a získejte další výhody a slevové kupony

chci dostávat na esvůj email slevové kupony a novinky

Heureka - ověřeno zákazníky

Heureka - ověřeno zákazníky

 


JAK NAKUPOVAT » OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ochrana osobních údajů

 

Veškeré informace, získané při registraci klienta či běžném obchodním styku jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů a naše firma je využívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Tyto informace jsou nezbytné pro identifikaci kupujícího a nezbytnou komunikaci v obchodním vztahu.

 

Vaše data chráníme před zneužitím. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečena proti zneužití.

Data jsou uchovávána na zálohovaných médiích v majetku společnosti bez možností přístupu aplikací třetích osob. Výjimku tvoří externí přepravní služby a Česká pošta, kterým předáváme kontaktní údaje v rozsahu nezbytném pro doručení zásilky.

 

Je-li kupující fyzická osoba, zadává při registraci tyto údaje:

Jméno a příjmení

Poštovní adresa

Adresa elektronické pošty (e-mail)

Telefonní číslo

 

Je-li kupující právnická osoba, evidujeme navíc následující údaje:

Jméno firmy

IČ – identifikační číslo organizace

DIČ – daňové identifikační číslo, pokud bylo přiděleno.

Tyto údaje umožňují provést nezbytné účetní operace, vyhotovit daňový doklad obvykle vyžadovaný oběma stranami, popřípadě identifikovat platbu kupujícího učiněnou bankovním převodem.

 

E-mailový kontakt zákazníka bude využíván pouze pro účely potvrzení objednávky, k informaci o průběhu realizace objednávky, v případě reklamace pro zaslání informace o průběhu reklamace nebo pro zasílání aktuálních speciálních nabídek - tzv. akce.

 

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze.